'Jeg ønsker Julie Zangenberg føder Bendtner en mongol'

  •  
1 2

Se videoen: Casper og Frank sviner kendte

Efter 100 optrædener med showet 'Nu som mennesker' udsender Casper Christensen og Frank Hvam en dvd. Her kan man se showet med diverse ekstra materiale - og speak af Jørgen Leth.

Videoen er en del af showet. Her bliver der ikke lagt fingre imellem. Jim Lyngvild, Johanne Scmidt-Nielsen, Villy Søvndal, Kronprins Frederik, Dan Rachlin, Anders Matthesen, Bubber, Linse Kessler, Julie Zangenberg får hver en lille sviner.

Bt.dk tør godt afsløre, at det lyder både mere musikalsk og mere vellydende, end det gjorde live. Da showet havde premiere for et år siden, fik det fem stjerner i BT.

Se videoen over artiklen (hvis du er på mobilen kan du på nogle modeller se den her).

BT onsdag bringer et stort interview med Casper og Frank. Hvor den gamle konge af dansk stand-up erkender, at han i dag er nr. 2.

Siden pioneer-årene for mere end 20 år siden, har Christensen kun stået sporadisk på scenen. Ligesom Frank også er hovedpersonen i tv-serien og filmen.

- Frank er nummer et på stand-up scenen. Det ved de fleste. Der er så en lille - meget begavet gruppe - der mener, at jeg er det. Vi talte meget om det inden, vi tog på turné. Det måtte ikke blive en konkurrence, siger Casper Christensen, og tøver lidt, inden han fortsætter:

- Men nu hvor jeg har set Frank stå ved siden af mig i 100 show - han er fandens sjov. Frank er 60 pct. og jeg er 40 pct. Du kan se det på, at Frank ikke ændrede ret meget på sit materiale efter premieren på showet. Han er mere sikker end mig, siger Christensen i interviewet.

Læs også:

Lige nu på BT PLUS

Mode og skønhed
Effektivt 14 dages video trænings- program

Effektivt 14 dages video trænings- program

07/08
Mode og skønhed
Kom i form på hjul - på 8 uger

Kom i form på hjul - på 8 uger

29/04
Mode og skønhed
2,5 pct: Historisk lån på gaden

2,5 pct: Historisk lån på gaden

26/08
Mode og skønhed
Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

15/08