Kendte

Inden det store bryllup: Se Christianes nye bryllups-lokker

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

Christiane Shaumburg-Müller har fået farvet sit hår hele to gange inde bryllupet med rapperen L.O.C. på lørdag.

Den vordende brud Christiane Schaumburg-Müller er en flittig bruger af fotodelings-tjenesten Instagram, og her løfter hun en lille flig for sit bryllups-look inden den store dag på lørdag.

- Blondies back, skriver Vild med dans-værten under et billede, hvor hun poserer med sit nyafblegede hår.

Så er der også styr på frisuren, når hun endelig skal giftes med sin udkårne rapper L.O.C. efter nogle turbulente år, hvor de først var forlovede, derefter slog op, og for mindre end en måned siden proklamerede L.O.C så fra scenen i en fyldt Falkoner-sal på Frederiksberg, at parret skulle giftes lørdag d. 22. december.

Læs også: Christiane Schaumburg-Müller og L.O.C.: Nu skal de giftes

Brylluppet skal stå på det eventyrlige Valdemar Slot, og Christiane har en applikation til sin telefon, der tæller ned til den store dag.

Den blonde vært har været utrolig aktiv på det sociale medie Twitter op til brylluppet. Her har hun blandt andet fortalt, at hun har fået farvet håret ad to omgange for at få farven helt rigtig i spidserne. Og så har hun ivrigt slugt alle detaljer i filmen 'Muriels Wedding' - måske for at lure nogle tricks til det perfekte bryllup.

Relaterede

Det læser andre