Kendte

I Depardieus fodspor: Bardot klar til at emigrere til Rusland

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

Den forhenværende sexkilling Brigitte Bardot vil søge om russisk statsborgerskab. Foto: ERIC FEFERBERG/AFP

Det vakte en hel del postyr i såvel ind- som udland, da den franske filmstjerne Gerard Depardieu forleden meldte ud, at han ikke kun var fan af Putin, men ovenikøbet ville søge om russisk statsborgerskab i protest mod de nye franske skatter, der især rammer rigmænd som ham.

Og nu ser det ud til, at han får følge af selveste Brigitte Bardot, den forhenværende sexkilling.

Det er dog ikke skatterne, som Bardot raser over, men den skammelige behandling af to cirkuselefanter.

Elefanterne tilhører et omrejsende cirkus og menes at være smittet med tuberkulose. Og ved retten i Lyon blev der fredag afsagt dødsdom over Baby og Nepal - som de hedder - fordi de udgør en for stor smittefare.

- Hvis de der sidder ved magten er feje og uforskammede nok til at slå elefanterne ihjel, har jeg besluttet at anmode om russisk statsborgerskab for at slippe ud af det her land, som er blevet en ren dyre-kirkegård, udtaler Brigitte Bardot ifølge The Guardian.

Siden hun i 70erne lagde filmkarrieren bag sig, har Brigitte Bardot trukket sig mere og mere tilbage og træder kun frem i rampelyset, når hun enten skal redde dyrene eller hænge muslimer, immigranter, arbejdsløse og homoseksuelle ud.

Ejeren af de to elefanter har appelleret dommen.

Relaterede

Det læser andre