KØB PLUS!

Han var for kedelig: Model droppede Al Pacino

Ironisk nok vandt han en Oscar for sin rolle som den blinde excentriske kvinde-bedårer Frank Slade i filmen ‘En duft af kvinde’ (Scent Of A Woman), og kvinder verden har over har formentlig også sukket efter den farlige og kyniske mafia-boss Michael Corleone fra Godfather-filmene. Men i virkeligheden er Al Pacino blevet droppet af en kæreste, fordi han var.....ja, for kedelig.

Det er den serbiske model Diana Becirovic, der havde fornøjelsen af en lidt yngre Al Pacino tilbage i 1970’erne, som afslører, at skuespillerens intense personlighed blev for meget i længden, så hun i sidste ende var nødt til at sparke ham ud.

- Han var altid så anspændt og paranoid. Jeg har altid troet, at i et forhold var det min rolle at få en mand til at føle sig som en mand, og hans rolle var at få mig til at føle mig som en kvinde. Men sådan var det aldrig med Al. Det var kedeligt, siger den tidligere Playboy-model til en serbisk avis ifølge Daily Mail.

Mafiaboss busted med Al Pacino-buste

Og som om det ikke var nok, følte Godfather-stjernen ifølge Diana Becirovis trang til at kommandere rundt med hende, men det var i sidste Pacinos ego, der kostede forholdet.

- Det var en skam, for mange fans ser ham som Michael Corleone. Stærk og heroisk. Men jeg så ham anspændt og bekymret hele tiden, siger hun.

Om Al Pacino er løsnet mere op med årene vides ikke, men en ting er i hvert fald sikkert. Den 72-årige filmstjerne har ingen problemer med at få forhold til at fungere og har i flere år dannet par med den 40 år yngre skuespillere Lucila Sola.