Kendte

'Hair'-skuespiller ramt af blodprop

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

Anna Sofie Steen (yderst til venstre) sammen med resten af ensemblet i Hair. Foto: Michael Bothager/Østre Gasværk Teater.

Østre Gasværk Teater har måttet aflyse morgendagens premiere musicalen "Hair" på grund af alvorlig sygdom hos én af de centrale, unge medvirkende

I snart mange måneder har Østre Gasværk talt ned til premieren på alle rockmusicals moder 'Hair' med bl.a. Sanne Salomonsen, Sara Viktoria, Tim Schou, Simon Stenspil og Jean Michel på rollelisten.

Med kun én dag til premiere tvinger alvorlig sygdom hos én af de centrale unge medvirkende nu teatret til at aflyse premieren i morgen og udskyde den til tirsdag 26. februar.

Ifølge politiken.dk har sangerinden Anne Sofie Steen søndag fået en blodprop, men skulle efter omstændighederne have det godt.

Teatret oplyser, at billetterne gælder til forestillingen 19. februar i stedet til den 26. februar, mens øvrige forestillinger gennemføres som planlagt.

Læs mere på www.gasvaerket.dk.

Relaterede

Det læser andre