Kendte

Grum photoshop-fejl: Hvad har de dog gjort ved dig, Christina?

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

Den samme kvinde? Disse to billeder af sangstjernen Christina Aguilera er angiveligt taget med kort tids mellemrum. På billedet til venstre poserer hun for at reklamere for sin nye parfume. Men der er noget ved især armene, hofterne og barmen, der ser anderledes ud i reklamen. Foto: Royal Desire / Reuters

Hovsa! Hvad er der sket? Sangstjernen ser unaturlig tynd ud i ny reklame.

Mega-stjernen Christina Aguilera er kendt for sin fantastiske stemme - men også fra sin drastiske forvandling fra syle-tynd ungdomsstjerne til velpolstret voksen diva.

Læs også: Se billederne: Christina Aguilera har fået hvepsetaljen igen

Nu forsøger den 31-årige sangerinde sig også som parfume-designer, og i en ny reklame i forbindelsen med markedsføringen fremstår hun tyndere end nogensinde. Det skriver Daily Mail.

Læs også: Se billederne: Christina Aguilera har fået hvepsetaljen igen

Men der er noget, der ikke stemmer!

Ikke nok med, at Aguileras krop på både reklamefotoet og i den tilhørende reklame ser markant tyndere ud, end hun har fremstået på de nyeste rød-løber-billeder af hende.

Læs også: Se billederne: De værste Photoshop-fejl - nogensinde

Hendes krop er også fremstillet på en måde, så hun ser direkte unaturlig ud.

Hendes ene håndled er blevet helt forvrænget i et forsøg på at gøre hende tyndere, og der er også noget med hagen og skyggen under hendes ansigt, som ser unaturligt ud.

Men kig selv nærmere på billedet og bedøm, om reklamefotoet er den ægte vare!

Relaterede

Det læser andre