Kendte

George Clooney skal giftes

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

En af Hollywoods mest berømte skuespillere - og mest eftertragtede ungersvende - George Clooney skal giftes.Foto: Neil Hall, Reuters / Justin Tallis, AFP Photo
George Clooneys udvalgte, den 36-årige engelske advokat Amal Alamuddin. AFP PHOTO/JUSTIN TALLIS Foto: JUSTIN TALLIS
George Clooneys udvalgte, den 36-årige engelske advokat Amal Alamuddin. AFP PHOTO/JUSTIN TALLIS Foto: JUSTIN TALLIS
En af Hollywoods mest berømte skuespillere - og mest eftertragtede ungersvende - George Clooney skal giftes. Foto: Neil Hall, Reuters. Foto: NEIL HALL

En af verdens mest eftertragtede ungkarle, den dobbelte Oscar-vinder George Clooney, skal giftes.

Det oplyser skuespillerens kæreste Amal Alamuddins London-baserede advokatfirma i en e-mail.

 - Advokaterne og personalet hos Doughty Street Chambers vil gerne sende deres bedste ønsker og sige tillykke til frøken Amal Alamuddin og hr. George Clooney med deres forlovelse, står der i e-mailen, der altså bekræfter de vedvarende rygter. 

Det skriver BBC.

52-årige Clooney har siden oktober sidste år dannet par med 36-årige Alamuddin og rygterne om en kommende forlovelse har fået frit løb i løbet af weekenden, hvor hun blev set på en restaurant i Los Angeles med en ring på ringfingeren. 

Alamuddin har specialiseret sig i menneskerettighedssager og har blandt andet repræsenteret Wikileaks-stifteren Julian Assange i hans sag om udlevering til Sverige og rådgivet den tidligere Generalsekretær for FN, Kofi Annan om krisen i Syrien.   

Også Clooney er dybt involveret i arbejdet for menneskerettigheder.

Siden Hollywood-stjernen blev skilt fra Talia Balsam i 1993, har han været en af filmbyens - og vel sagtens hele verdens - mest eftertragtede ungkarle.    

Det læser andre