Kendte

Forladt kort inden bryllup: Nu forsøger playboy sig igen

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

Playboy Playmate Crystal Harris sammen med sin forlovede og muligvis kommende mand Hugh Hefner Foto: FRED PROUSER
Crystal Harris på forsiden af juli-udgaven af Playboy, kort efter at hun havde forladt Hugh Hefner lige inden, de skulle giftes. Nu prøver de altså igen. Foto: Reuters

Grundlæggeren af det amerikanske magasin Playboy, Hugh Hefner, er endnu en gang på vej mod alteret - med den samme pige, som sidste sommer forlod ham kort før deres planlagte bryllup. Det skriver Reuters.

86-årige Hefner og hans kæreste Crystal Harris på 26 år har fået papirer på, at de må giftes sig i Beverly Hills, og kendishjemmesiden TMZ.com melder, at parret planlægger brylluppet på nytårsaften.

Læs også: Stewadesser smider tøjet for Playboy

Læs også: Se de frække billeder: Her er Danmarks Playboy-bunny

I 2009 var Harris Miss December i Playboy, mens hun i juli 2011, efter at have fået kolde fødder kort forinden, var hun på forsiden af voksen-magasinet med mærkatet »Runaway Bride« på den nederste del af kroppen.

Harris selv har forklaret, at hun »ændrede mening« og gik fra Hefner fem dage inden brylluppet, hvor 300 gæster var inviteret. Men i begyndelsen af året fandt de to sammen igen.

Hefners talskvinde nægter dog at bekræfte bryllupsrygterne.

BNB/Reuters   

Relaterede

Det læser andre