Stylist og frisør Dennis Knudsens tyrkiske ferieeventyr er vendt til et mareridt, hvor han beskyldes for at have hvidvasket penge gennem salg af en ferieejendom i den prominente Oasis Club i Tyrkiet, hvor navne som Remee, Kandis-Johnny og grevinde Alexandra og Martin Jørgensen har ferieadresser.

I Retten i Lyngby fik Dennis Knudsen tirsdag dommerens ord for, at der er sket 'en væsentlig misligeholdelse' under bolighandlen i 2009, hvor han videresolgte en af sine i alt tre ferieejendomme til den danske erhvervsmand Henrik Kragh-Møller.

Fordi Knudsen ikke oplyste, hvem der egentlig stod som ejer af ejendommen. Det var nemlig ikke den danske frisør, men derimod et selskab på Cayman Island, det såkaldte Mansions Ins. Ltd.

Derfor skal han nu lade handlen gå retur. Men det udfald har gjort Dennis Knudsen så rasende, at han har anket dommen til landsretten.

- Jeg accepterer på ingen måde den dom. Og det undrer mig, at den danske stat på den måde siger, at jeg ikke ejer en ejendom, som jeg kan dokumentere, jeg har betalt ejendomsskat af siden 2007, siger Dennis Knudsen.

- I retten blev jeg sågar beskyldt for at hvidvaske penge ved handlen og være boligsvindler. Jeg var helt rundtosset til sidst! Jeg er absolut ingen af delene, siger Dennis Knudsen.

Men du har tilbudt modparten, Henrik Kragh Møller et forlig, på 1,5 millioner og krav om tavshed om sagen. Hvorfor gør du det, hvis du mener, du er uskyldig?

- Hør nu her, det er sol og sommer, og jeg har allerede brugt mere end to år på den her sag. Nu vil jeg bare gerne kunne holde ferie. Derfor tilbyder jeg ham det, forklarer Dennis Knudsen.

Henrik Kragh Møller siger jo, at du slet ikke stod på skødet til den ejendom, du solgte til ham. Det gør derimod selskabet Mansions Ins. Ltd. Hvorfor har du ikke gjort ham opmærksom på det?

- Den mand har fra dag et vidst, at jeg ikke selv stod på skødet. Det er altså meget normalt ved bolighandler, at man ikke gør. Jeg har tre ejendomme dernede, og jeg kunne kun stå på skødet til den ene. Derfor. Det er stadig hans hus. Han har købt det, brugt det, sågar lejet det ud og forsøgt at sælge det. At han så fortryder efter 15 måneder - 15 måneder! - det kan aldrig blive min skyld, siger Dennis Knudsen.

Hvor hårdt rammer den her dom dig økonomisk?

- Ikke spor hårdt. Jeg har et velfungerende firma med et godt overskud. Pengene har i øvrigt hele tiden stået deponeret på en konto, så jeg ikke kunne bruge dem. Man skulle hellere spørge, hvordan ham min modpart har det økonomisk. Ikke særligt godt, må man tro, siden han trækker mig igennem det her.

Ifølge domsudskriften skal Dennis Knudsen betale købssum på 2,2 millioner retur plus renter. Samt sagsomkostninger på 178.480 kr.

Og her havde forretningsmanden Henrik Kragh Møller gerne set sagen stoppede.

- Jeg vil ikke være med til sådan en omgang sjusk og fusk, hvor jeg ikke aner, hvem den reelle sælgerer, og i det her tilfælde var det juridisk set altså ikke Dennis Knudsen, men et selskab på Cayman Island. Jeg kan slet ikke se argumentet for at bringe den her sag videre i landsretten, siger Henrik Kragh-Møller til bt.dk.