Christopher: Ikke altid let at være kæreste med Medina

Han er en af de mest lovende talenter, der findes på popscenen herhjemme. Hun er en af de største kvindelige popsangere vi overhovedet her. Tilsammen er de ubetinget Danmarks hotteste poppar

Men for 20-årige Christopher, der kæmper med at slå sit navn fast som popstjerne, er det ikke altid kun en fordel at være kæreste med en så stor stjerne som den otte år ældre kollega.

- Der er også en bagsiden af medaljen. Som eksempelvis alle de grimme historier, der bliver skrevet om mig, hvor man forsøger at udstille mig som Medinas hundehvalp, siger han og giver udtryk for, at det irriterer ham, at der er nogen, der tror, at han kun er sammen med Medina af karrierefremmende grunde.

- Jeg elsker Medina over alt på jorden, siger han med overbevisning og slår fast at trods de negative sider, der er forbundet ved at være kæreste med en kvinde som Medina, så overskygger fordelene klart de negative sider.

Han forsøger ikke at lade sig gå på af de negative historier.

- Jeg tror på, at hvis jeg først begynder at lytte til det, der bliver skrevet - og tager det ind - så har jeg tabt slaget. Så jeg vælger at tage det med oprejst pande. Jeg lader dem, der tror på det, tro på det, for jeg ved, at der sidder mange derude, der ved, at det ikke passer, siger han, og fortæller at parret bruger hinanden i sådanne situationer.

- Vi er sindssyge gode til at støtte hinanden. Og der er ingen tvivl om, at hun er ”the most important woman I know”.

Parret er lige flyttet fra Nordsjælland, og det passer popsangeren godt.

- Der var en masse grunde til, at vi flyttede, og jeg er rigtig glad for at være flyttet – det ved jeg også Medina er.

Christopher vil ikke ud med, hvor parret er flyttet hen. Men det kan næppe være mere luksuriøst end det, de kom fra. I Nordsjælland rådede de over en landejendom på intet mindre end 1024 kvadratmeter. Med svømmepøl, dampbad, sauna, eget fitnessrum og alverdens andre behageligheder. Ren luksus.

Læs også:

Lige nu på BT PLUS

Mode og skønhed
Effektivt 14 dages video trænings- program

Effektivt 14 dages video trænings- program

07/08
Mode og skønhed
Kom i form på hjul - på 8 uger

Kom i form på hjul - på 8 uger

29/04
Mode og skønhed
2,5 pct: Historisk lån på gaden

2,5 pct: Historisk lån på gaden

26/08
Mode og skønhed
Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

15/08