Kendte

Chris Brown anmeldt for overfald igen

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

Chris Brown efterforskes nu igen for vold. Denne gang skal han have slået på tæven på grund af en parkeringsplads under en episode, der fandt sted søndag den 27. januar 2013 i Hollywood. . Foto: JONATHAN ALCORN

Musikbranchens 'badboy' nummer ét, Chris Brown, efterforskes nu af Los Angeles politi på grund af et slagsmål, der fandt sted sent søndag nat. I slagsmålet, der angiveligt involverede seks mænd, skal Chris Brown have slået en anden mand. Det skriver Huffington Post.

Episoden fandt sted på en parkeringsplads i Hollywood, og vidner fortæller politiet, at tvisten også omhandlede netop en parkeringsplads. Da politiet ankom til stedet, var slagsbrødrene stukket af, og derfor er offeret endnu ikke identificeret.

Flere medier beretter dog mandag, at voldsofferet er den kendte RnB-musiker Frank Ocean. Han skrev mandag morgen på sin Twitter-profil:

- Blev overfaldet af Chris og et par fyre. LOL. Jeg ville ønske, Everst havde været der.

Everest er angiveligt Frank Oceans hund.

Chris Brown fik i 2009 en voldsdom for at have banket sin daværende kæreste, Rihanna. Og i juni 2012 var Chris Brown involveret i et større slagsmål med rapperen Drake og dennes bodyguards på en natklub i New York.

Relaterede

Det læser andre