Skal giftes i morgen - 1
Adam Price friede til sin Mischa juleaften - midt i den sydfranske sne. Lørdag giver de hinanden deres ja i Frederiksberg Kirke. Foto: Martin Sylvest Andersen
Skal giftes i morgen - 1
Adam Price friede til sin Mischa juleaften midt i den sydfranske sne. Lørdag giver de hinanden deres ja i Frederiksberg Kirke. Foto: Martin Sylvest Andersen

Gift i Frederiksberg Kirke

Adam Price blev lørdag eftermiddag gift med Mischa Jemer ved et kirkebryllup i Frederiksberg Kirke.

- Det føles nyt og helt fantastisk, siger Adam Price, da han træder ud af kirken med konen Mischa Jemer.

Og så blev der ellers kastet ris på det kyssende brudepar. Derefter gik parret og gæsterne videre til familiegravstedet ved Frederiksberg Kirke, hvor Adam og James Prices forældre ligger begravet. Her blev parret fotograferet, hvorefter Mischa Jemer lagde sin brudebuket ved gravstedet.En af bryllupsgæsterne, filminstruktør Dorte Høgh, der kender både Adam og Mischa, fortæller bt.dk, at hun er lykkelig på deres vegne ovenpå vielsen.

- Det var så rørende. Jeg har været med helt fra starten. De er de bedste for hinanden, og det er fantastisk og sidde i kirken og vide, at intet kunne være bedre.Det var ellers efter devisen 'alle gode gange tre', at madøret Adam Price lørdag sagde ja til kæresten Mischa Jemer i Frederiksberg Kirke.

Sådan da. For selvom den 45-årige kok, madanmelder og forfatter Adam Prices har mødt den store kærlighed to gange tidligere og fået to børn ud af det, så har han kun været gift én gang tidligere.

Dagens bryllup i Frederiksberg kirke er resultatet af en juleferie, hvor Price faldt på knæ i sneen for sin kæreste, den grafiske designer Mischa Jemer, som han har kendt i lidt over to år.Og Adam Price ved om nogen, at man siger ja til både medgang og modgang. Det sidste har han til tider budt sine kvinder mere end godt var, har han ærligt erkendt. For det er ikke kun i køkkenet, at tv-kokken bruger mottoet ’mer vil ha’ mer’. I mange år var det også gældende omkring hans forhold til kvinder.

Han har flere gange indrømmet, at han er vild med kvinder. Men han har ikke altid været den bedste kæreste.

- Jeg har ikke nødvendigvis opført mig særlig godt i de kæresteforhold, jeg har haft, og har i allerhøjeste grad gjort mig skyldig i misligholdelse’, siger han blandt andet i bogen ’Brdr. Price - Maden, musikken, livet og kærligheden’ fra 2010.

Adam Price har to børn fra tidligere forhold. For 15 år siden fik han datteren Josephine, men allerede, da hun var 11 måneder gammel, gik han og moderen fra hinanden. I dag bor både moren og Josephine i udlandet, men Adam Price ser datteren, så ofte han kan.

I august 2008 fik han så sønnen Storm med kæresten Lærke Kløvedal. Da Storm var ti måneder gammel, gik også det forhold i opløsning. I dag har han halvdelen af forældremyndigheden.

Adam Price er langt fra den første, der oplever, at det kan være hårdt for forholdet at få børn. Men i bogen påtager han sig selv en stor del af skylden.

- Jeg har også ladet mig distrahere af andre, og det er der aldrig kommet noget godt ud af’, fortæller han.

Trods de forliste forhold har Adam Price aldrig mistet troen på et langt og lykkeligt forhold.

- Jeg har ind i mellem været kynisk, på grænsen til det destruktive, og jeg ønsker mig aldrig hen i det land igen’, siger han i bogen.

Og i julen sidste år greb han så chancen igen. Her faldt han på knæ for kæresten Mischa Jemer i Sydfrankrig, midt i den faldende sne. De to mødte hinanden tilbage i 2010, og indtil videre er det ikke blevet til nogen fælles børn.

SMS

Tophistorier

Fogh med hård kritik af Obama: Han har været svag og tøvende
Anders Fogh Rasmussen har mødtes med USAs præsident Barack Obama adskillige gange. Han retter i sin ny bog ’Viljen til at lede’ en hård kritik af Obamas tøvende udenrigspolitik, som ifølge Danmarks tidligere statsminister har skadet USAs troværdighed blandt Vestens fjender. Foto: afp

Fogh med hård kritik af Obama: Han har været svag og tøvende

Wozniacki er sensationelt tilbage: Vinder første turnering i halvandet år
Caroline Wozniacki.

Wozniacki er sensationelt tilbage: Vinder første turnering i halvandet år

Sommeren er tilbage: Op til 22 grader i den ene del af landet
Man kan måske godt lige snige sig ud på stranden, når temperaturene topper udenfor om søndagen.

Sommeren er tilbage: Op til 22 grader i den ene del af landet

Comeback på vej? Nu skal du (måske) finde dine Cros frem - her er forklaringen

Comeback på vej? Nu skal du (måske) finde dine Cros frem - her er forklaringen

Nye Borgerlige på vej i Folketinget? Sådan bliver Danmark, hvis Pernille Vermund bestemmer

Nye Borgerlige på vej i Folketinget? Sådan bliver Danmark, hvis Pernille Vermund bestemmer

43-årig sigtet for drabsforsøg på politimand: Slog ud efter ham med en økse
Da politifolk trænger ind i lejlighed på Tuborgvej i København, slår en mand ud efter en betjent med en økse. Søndag fremstilles han i grundlovsforhør. Arkivfoto. Free/Pressefoto Rigspolitiet

43-årig sigtet for drabsforsøg på politimand: Slog ud efter ham med en økse

Arne Melchior er død
Arne Melchior på Centrum Demokraternes landsmøde i Tinghallen, Viborg, i 1998.

Arne Melchior er død

17-årig pige anmelder voldtægt på stisystem
En 17-årig pige har anmeldt, at hun er blevet voldtaget natten til søndag.

17-årig pige anmelder voldtægt på stisystem

Hitter på Facebook