Nicklas Bendtner sammen med kæresten Julie Zangenberg hos Tårnby Boldklub lørdag den 8. juni, hvor han ved et fodboldstævne for børn og unge, rejste penge til den fond, han har stiftet, som hedder Rich without money. (Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix 2013)
Nicklas Bendtner sammen med kæresten Julie Zangenberg hos Tårnby Boldklub lørdag den 8. juni, hvor han ved et fodboldstævne for børn og unge, rejste penge til den fond, han har stiftet, som hedder Rich without money. (Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix 2013) Foto: Liselotte Sabroe
Så er det slut med et af landets absolutte hotteste par. Fodboldspilleren Nicklas Bendtner og skuespilleren Julie Zangenberg er gået fra hinanden.

- Skuespillerinden Julie Zangenberg & fodboldspiller Nicklas Bendtner har inden for de sidste par uger arbejdet sig hen imod at de ikke længere skal være kærester, skriver Bendtner og Zangenbergs agent Elisa Lykke i en pressemeddelelse.

Se billederne: Bendtner helt privat
FodboldVM2010
Læs også:
Se billederne: Bendtner helt privat


Dermed er et af Danmarks mest celebre par fortid.

- Efter næsten 3 års forhold kan deres liv og karrierer ikke forliges, og derfor har de valgt at bryde op og er derfor ikke længere et par, skriver Elisa Lykke og fortsætter:

- Parret ønsker ikke at udtale sig yderligere om bruddet og deres private beslutning, og de håber begge på pressens forståelse for deres vanskelige situation.

Se billederne fra Bendtners luksus-lejlighedskompleks
dramabendtner
Læs også:
Se billederne fra Bendtners luksus-lejlighedskompleks


Både Bendtner og Zangenberg har hele vejen igennem været meget private om deres forhold.

- Det har intet at gøre med, at jeg er flov over at være sammen med Nicklas. Jeg ved bare, at hvis jeg nævner noget som helst i et interview, så bliver det blæst op i andre medier, sagde Julie Zangenberg i et interview med BT i maj 2012.

Se billederne: Så veltrænet er Julie Zangenberg
julietræner11111111
Læs også:
Se billederne: Så veltrænet er Julie Zangenberg

I stedet har både fodboldstjernen og skuespilleren brugt de sociale medier til at fortælle omverdenen om det forhold, som altså nu har lidt skibbrud.

- På Twitter styrer vi selv ordlyden fuldstændig, og hvor meget vi lukker ud. Og så er det jo bare noget, kærestepar gør - specielt i sådan en fase som vores, hvor vi er lidt skøre og meget forelskede, sagde Julie Zangenberg.

Mandag aften er Nicklas Bendtner i øvrigt set i Kødbyen, hvor han har spist burgere sammen med to venner på Tommi Burger. De tre gutter var kørt dertil i Bendtners sølvgrå Mercedes AMG, som han havde parkeret lige overfor burgerbaren.

Se billederne af Bendtners forvandling: Fra trashy teenager til mode-laps
bendtner111111
Læs også:
Se billederne af Bendtners forvandling: Fra trashy teenager til mode-laps

SMS

Tophistorier

Hitter på Facebook