Kendte

Bendtner og Zangenberg går fra hinanden

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

Nicklas Bendtner sammen med kæresten Julie Zangenberg hos Tårnby Boldklub lørdag den 8. juni, hvor han ved et fodboldstævne for børn og unge, rejste penge til den fond, han har stiftet, som hedder Rich without money. (Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix 2013) Foto: Liselotte Sabroe

Så er det slut med et af landets absolutte hotteste par. Fodboldspilleren Nicklas Bendtner og skuespilleren Julie Zangenberg er gået fra hinanden.

- Skuespillerinden Julie Zangenberg & fodboldspiller Nicklas Bendtner har inden for de sidste par uger arbejdet sig hen imod at de ikke længere skal være kærester, skriver Bendtner og Zangenbergs agent Elisa Lykke i en pressemeddelelse.

Læs også: Se billederne: Bendtner helt privat

Dermed er et af Danmarks mest celebre par fortid.

- Efter næsten 3 års forhold kan deres liv og karrierer ikke forliges, og derfor har de valgt at bryde op og er derfor ikke længere et par, skriver Elisa Lykke og fortsætter:

- Parret ønsker ikke at udtale sig yderligere om bruddet og deres private beslutning, og de håber begge på pressens forståelse for deres vanskelige situation.

Læs også: Se billederne fra Bendtners luksus-lejlighedskompleks

Både Bendtner og Zangenberg har hele vejen igennem været meget private om deres forhold.

- Det har intet at gøre med, at jeg er flov over at være sammen med Nicklas. Jeg ved bare, at hvis jeg nævner noget som helst i et interview, så bliver det blæst op i andre medier, sagde Julie Zangenberg i et interview med BT i maj 2012.

Læs også: Se billederne: Så veltrænet er Julie Zangenberg

I stedet har både fodboldstjernen og skuespilleren brugt de sociale medier til at fortælle omverdenen om det forhold, som altså nu har lidt skibbrud.

- På Twitter styrer vi selv ordlyden fuldstændig, og hvor meget vi lukker ud. Og så er det jo bare noget, kærestepar gør - specielt i sådan en fase som vores, hvor vi er lidt skøre og meget forelskede, sagde Julie Zangenberg.

Mandag aften er Nicklas Bendtner i øvrigt set i Kødbyen, hvor han har spist burgere sammen med to venner på Tommi Burger. De tre gutter var kørt dertil i Bendtners sølvgrå Mercedes AMG, som han havde parkeret lige overfor burgerbaren.

Læs også: Se billederne af Bendtners forvandling: Fra trashy teenager til mode-laps

Relaterede

Det læser andre