Alexandra springer ud som model i ugeblad

Den smilende grevinde, som ofte er blevet fotograferet i ædelt selskab, står nu model i denne uges ’ALT for damerne’.

I forbindelse med et interview er der blevet taget en række billeder af Grevinden af Frederiksborg. På ordentlig modelmanér er Alexandra stylet flot og klædt forskelligt på alle billederne.

Billederne blev taget for omkring en måned siden, og de afslører i dén grad et skjult modeltalent hos den 46-årige smukke grevinde

- Grevinde Alexandra er altid super fotogen. Hun er meget nem at arbejde med foran et kamera, siger Camilla Frank, der er chefredaktør på ugebladet, ALT for damerne.

SE BILLEDERNE FRA HENDES TID I DANMARK: Alexandras forvandling

I forbindelse med længere interviews er det kotume, at der bliver taget en række billeder af personen, hvor denne er stylet og klædt flot på til lejligheden. Dog har den stilbevidste grevinde haft en smule medbestemmelse, da det gjaldt hendes påklædning.

- Vi gør altid vores bedste for, at de mennesker, der stiller op til interview tager sig bedst muligt ud. Det er selvfølgelig også tilfældet med Grevinde Alexandra. Men grevinden har også selv en mening om, hvad der klæder hende, og vi har udvalgt tøjet sammen, siger Camilla Frank.

Til trods for sin fine titel er Alexandra blevet behandlet på lige fod med alle andre kendisser. Hun har ej heller fået noget honorar for at stille op på billederne.

- Hverken vores interviewpersoner eller kilder generelt får penge for at medvirke til artikler i ALT for damerne. Det er helt almindelig praksis – og således også for Grevinde Alexandra, siger Camilla Frank.

Læs også:

Lige nu på BT PLUS

Mode og skønhed
Effektivt 14 dages video trænings- program

Effektivt 14 dages video trænings- program

07/08
Mode og skønhed
Kom i form på hjul - på 8 uger

Kom i form på hjul - på 8 uger

29/04
Mode og skønhed
2,5 pct: Historisk lån på gaden

2,5 pct: Historisk lån på gaden

26/08
Mode og skønhed
Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

15/08