Aamund om Riskær: Vores generations største spildte talent

Klaus Riskær blev tirsdag bedt om at forlade Carlsbergs VIP-Lounge i Parken, da han var inde at se FCK-Real Madrid. Ifølge Riskær selv blev han vist ud af Loungen i Parken, fordi ledelsen ikke ønsker at se ham i nationalarenaen.

- Jeg fik at vid, af dem, der driver foretagendet, at jeg ikke var ønsket i Parken. Sådan må jeg forstå det, siger Riskær til bt.dk.

Den betragtning bliver bakket op af Asger Aamund, der forklarer, at Riskær ikke længere er velset, når erhvervslivets- og den politiske top mødes. Men der er håb endnu for Riskær, forklarer Aamund.

- Han har jo en lang historie med lovovertrædelser. Han kan ikke komme ind i en cirkel med erhvervsledere og politikere. De syntes, han lugter for meget af fængsel og bedrageri. Men hvis han holder sig på lovens smalle sti og får realiseret nogle af sine projekter, skal han nok komme tilbage i det gode selskab, siger Aamund til bt.dk.

Erhversmanden Asger Aamund forklarer, at Riskær efter sin seneste fængselsdom er i en slags 'Bad Standing' i erhvervslivets top, hvor man betragter ham som et spildt talent.

- Han er en højt begavet, særdeles talentfuld mand, der kunne have været sin generations største iværksætter, siger Asger Aamund.  

På grund af hans domme for blandt andet bedrageri og hans efterfølgende reaktioner på dommene, ser man ham dog ikke længere som en seriøs erhvervsleder.

- Der er en hovedrysten over, at Klaus Riskær simpelthen ikke kan kende forskel på, hvad der er dit og mit. Han reagerer på rygmarven, og han gør lige hvad der passer ham uden at tænke på lovgivningen. Derfor bliver han ikke betragtet som en seriøs erhvervsleder, selvom han har alle talenterne til det. Han bliver betragtet som en mand, der har spildt et enormt potentiale og talent på jorden, siger Asger Aamund og Klaus Riskær.

Riskær har fornylig brudt med sin gravide kæreste, Laura Petersen. Men det har ingen betydning for hans ry.

- Nej, det er folk sgu ligeglade med. Der er masser af erhvervsledere, der bliver skilt og har affærer. Men de kommer selvfølgelig heller ikke så meget i pressen som Riskær, griner Asger Aamund til slut.

Klaus Riskær mener dog selv, erhvervslivet har tilgivet ham.

- Jeg oplever at de fleste, jeg møder i erhvervslivet og andre steder, synes, at jeg har udstået min straf som en mand. Jeg møder ikke andet end velvillighed, siger Klaus Riskær.

Læs også: