19 kilo lettere: Se Volbeat-Michaels vilde vægttab

Rockbandet Volbeat med Michael Poulsen i front har i 2013 oplevet et sandt triumftog, hvor de har mere spillet mere end 160 udsolgte koncerter i udlandet, heriblandt en koncert i Tyskland med 90.000 tilskuere. Men midt i alle triumferne, har forsanger Michael Poulsen også haft tid til at pleje sin krop.

- Jeg har tabt mig 19 kilo i løbet af i år, fortalte han tirsdag aften til TV2 013 i Operaen.

Vægttabet er kommet i hus ved hjælp af en god ven, der ikke er Hr-hvem-som-helst. Efter en koncert i Las Vegas kom Michael Poulsens personlige ven, Mikkel Kessler, hen til ham, og opfordrede ham til at smide de ekstra kilo.

- Han mente ikke, at det kunne passe, at jeg var så forpustet efter en koncert. Men mit bælte sad godt nok også lidt stramt, grinte Michael Poulsen sammen med den ene af aftenens værter, Morten Ankerdal.

Mikkel Kessler inviterede Volbeat-forsangeren ned i sit træningscenter, hvor de lagde en plan for, hvordan hans form og figur kunne plejes. Det betød en økologisk diæt, der indtil videre har resulteret i et vægttab på 19 kilo og en meget mere fit Michael Poulsen, der dog ikke har lagt sin Rock 'N Roll stil bag sig.

Til tirsdagens show mødte han op i sorte bukser, sort skjorte, ravne-sort hår og cowboystøvler og med tatoveringer på begge arme.

Mikkel Kessler og Michael Poulsens venskab rækker langt tilbage. Når Mikkel Kessler går i bokseringen, er det til tonerne af Volbeat-sangen 'A Warriors Call' der er skrevet til og om Mikkel Kessler, der internationalt er kendt som 'Viking Warrior'.