Gentofte Stars vandt 6-5 ude over Rungsted, så klubben skygger Aalborg Pirates i kampen om ottendepladsen.

Rungsted: Ishockeyklubben Gentofte Stars hentede fredag aften to vigtige point i jagten på ottendepladsen, der udløser en plads i slutspillet i Metal Ligaen.

Gentofte vandt efter forlængelse med 6-5 ude over Rungsted, og dermed er Gentofte kun et enkelt point efter Aalborg Pirates, der oven i købet har spillet en kamp mere.

Artem Iossafov blev matchvinder for gæsterne, da han scorede i forlængelsen.

Gentofte var bagud 3-4, da der resterede fem minutter af kampen, men to scoringer inden for blot 14 sekunder sendte gæsterne foran 5-4.

Rungsted fik dog udlignet, da der resterede omkring et minut af tredje periode, så kampen måtte ud i forlængelse.

Gentofte er nummer ni med 46 point for 41 kampe, mens Aalborg Pirates har 47 point for 42 kampe.

De to hold mødes den 23. februar på Gentoftes hjemmebane i en kamp, der kan blive afgørende for, hvilket af holdene der erobrer den sidste slutspilsplads.

Der spilles 45 runder i grundspillet.

Frederikshavn White Hawks vandt 6-2 ude over Odense Bulldogs og fører Metal Ligaen med 86 point for 41 kampe.

Det er fire point mere end Sønderjyskes regerende mestre, der vandt 2-0 hjemme over Herning Blue Fox. Begge mål blev scoret i tredje periode.

Esbjerg er nummer tre med 79 point, dog for 42 kampe.

Vestjyderne vandt fredag hele 6-0 ude over Rødovre Mighty Bulls.