Aalborg Pirates kæmpede sig to gange tilbage, men Odense Bulldogs endte med at vinde 3-2 i Metal Ligaen.

Odense Bulldogs trak sig fredag aften sejrrigt ud af topkampen mod Aalborg Pirates i Metal Ligaen i ishockey.

Med lidt under et minut tilbage af kampen scorede Rasmus Bjerrum for anden gang for hjemmeholdet, der vandt kampen med 3-2.

Odense kom foran både 1-0 og 2-1, men i begge tilfælde fik Aalborgs Peter Quenneville udlignet.

Aalborg Pirates topper fortsat Metal Ligaen med 74 point for 37 kampe.

Odense Bulldogs er nummer to med 69 point, mens Frederikshavn White Hawks indtager tredjepladsen med 67 point for en kamp færre.

Efter seks liganederlag i træk kom Rødovre Mighty Bulls tilbage i vinderens rolle.

Klubben vandt 3-2 på hjemmebane over Sønderjyske, der er sløjt kørende med fire nederlag i de seneste fem kampe.

Rødovre førte 2-0 efter første periode, men efter en reducering i anden periode fik Sønderjyske udlignet til 2-2 i tredje periode.

Det lykkedes dog for hjemmeholdet at sikre sejren, da Steffen Klarskov Nielsen scorede for anden gang i kampen.