Jannik Hansen scorede natten til torsdag sit fjerde mål i denne sæson for Vancouver Canucks.

I kampen i Rexall Place i Edmonton åbnede han scoringen efter et kvarter, mens Canucks havde en spiller udvist. Jannik Hansen fik pucken på midten, havde frit løb mod Oilers' mål og scorede sikkert.

Vancouver Canucks vandt 5-4 med sejrsmålet elleve minutter inde i tredje periode signeret den schweiziske back Yannick Weber med tvillingerne Daniel og Henrik Sedin som assister. Det var Yannick Webers første sæsonmål.

Daniel Sedin havde tre assist og blev kåret som 1st Star. Og så var det i øvrigt fjerde gang i denne sæson, Vancouver slog Edmonton.

Anaheim Ducks med Frederik Andersen fører Western Conference med 27 point for 20 kampe. Jannik Hansen & co. er ét point efter, men for en kamp mindre.