Målmanden Lasse S. Jensen spillede en stor kamp, da AL-Bank Ligaen fik nyt tophold.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>AL-Bank Ligaen fik et nyt tophold, Frederikshavn White Hawks.

De nordenfjords høge vandt for anden gang i denne sæson over Sønderjyske og stødte Mario Simionis tropper fra førstepladsen.

Nøglen til sejren var reservemålmanden Lasse S. Jensen, som igen var sendt på isen, mens Frederikshavn White Hawks venter på, at den nyindkøbte amerikanske keeper Bryan Hogans arbejdstilladelse kommer på plads.

- Lasse viste klassespil. Stor kredit til ham, siger Frederikshavns assisterende træner, Mike Grey.

- Uden hans mange redninger havde vi ikke været tophold i dag.

Mike Grey fremhæver også sammenspillet mellem Cam Paddock og Morten Lie.

Morten Lie blev inden kampen hyldet som månedens spiller i AL-Bank Ligaen og fejrede det med oplægget til Paddocks 2-0 mål i de døende sekunder i anden periode. Morten Lies 21. point.

- Vi spiller ikke nogen god første periode, men løfter spillet i anden, pointerer Mike Grey. 1.214 tilskuere er skuffende, når man tænker på, at det var ligaens nr. 1 og 2, der mødtes.

Frederikshavn White Hawks spiller fredag ude mod Copenhagen Hockey, som mandag fyrede Morten Hagen og har blikket rettet mod Sverige efter en ny cheftræner.

Sønderjyskes sportschef, Søren Stockfisch, fremhæver også Lasse S. Jensen som en vigtig faktor.

- Vi formår at lægge et tungt pres på dem, men kender ikke vores besøgelsestid. Og så har de en fremragende målmand. Vi kan takke os selv for nederlaget, siger han.

Tirsdagens overraskelse leverede EfB Ishockey, som hentede sæsonens første sejr i ordinær tid med 3-2 i Odense.

De sidste to Esbjerg-mål blev scoret midt i tredie periode med 29 sekunders mellemrum og blev signeret Alex Nikiforuk og Sune Hjulmand.