Et tidligt mål var nok til at sikre Gentofte sejren over Aalborg Pirates, så det nu står 3-3 mellem holdene.

Dramaerne fortsætter i kvartfinalerne i Metal Ligaen i ishockey.

Tirsdag aften tvang Gentofte grundspilsvinderen, Aalborg Pirates, ud i et syvende og afgørende slag om en billet til DM-semifinalerne, da Gentofte sejrede 1-0 på hjemmebane i den sjette kamp.

Stillingen er 3-3 i kampe mellem holdene.

Joonas Riekkinen bragte Gentofte foran knapt syv minutter inde i første periode, da hjemmeholdet spillede med en mand mere på isen end gæsterne.

Målet blev kampens eneste.

De to hold var søndag ude i en maratonkamp i Aalborg, som hjemmeholdet trak sig sejrrigt ud af efter 51 minutters overtid.

Aalborg Pirates har på grund af sin placering i grundspillet fordel af hjemmebane i den afgørende kamp.

Indtil videre er alle seks opgør mellem Aalborg og Gentofte endt med sejr til hjemmeholdet.