Selv om Herlev Eagles ligger og roder rundt omkring stregen, er det et hold, man ikke skal tage fejl af.

3-2-sejren efter straffeslag i DFDS Seaways Arena over Frederikshavn White Hawks faldt næppe i god jord hos hold som Aalborg Pirates og Rungsted Ishockey.

Frederikshavn White Hawks førte 2-1 indtil små fem minutter før tid, men Guillame Doucet udlignede, og på straffeslagene var ørnenes Jonas Sass og Antti Hölli de eneste, der scorede.

- Det var ikke vores bedste kamp, men vi spillede godt og arbejdede hårdere end Frederikshavn gennem hele matchen, siger Herlev Eagles' cheftræner, Pär Djoos.

- Det er en lang turnering, og vi er ikke halvvejs gennem grundserien endnu. Jeg er fuld af fortrøstning.

En meget tilfreds Pär Djoos fremhæver kvartetten Antti Hölli, Dallas Maxwell, Nicki Kisum og Alexander Sundström.

Nederlaget var en bet for høgenes cheftræner Jussi Riihijärvi med fortid i Herlev Eagles. Nu kan han trøste sig med, at Frederikshavn på fredag indvier den nye hal, som man så længe har ventet på.

2.150 tilskuere i Vestfyen Arena var i julestemning. Måske bortset fra en håndfuld med Blue Fox-sympatier.

De så Odense Bulldogs vinde for 11. gang i træk med en 2-0-sejr over Herning Blue Fox på mål af Dale Mitchell efter 33 minutter og Mathias Thinnesen i tomt bur med 68 sekunder tilbage.

I en tæt, spændingsmættet fight i højt tempo var kampens store profiler individualisten Dale Mitchell og Bulldogs' målmand, Chet Pickard, der blev noteret for sin første shutout.