Tampa Bay Lightning missede muligheden for at sikre en plads i Stanley Cup-finalen på hjemmebane.

Tampa: Sidste års tabende Stanley Cup-finalist, Tampa Bay Lightning, gjorde det natten til onsdag dansk tid lidt sværere for sig selv i forhold til at få endnu en chance i NHL-finaleserien, hvor der dystes om Stanley Cup-trofæet.

Tampa Bay førte 3-2 i kampe i semifinaleserien mod Pittsburgh Penguins og havde muligheden for at vinde serien med en hjemmesejr, men gæsterne fra Pittsburgh snuppede sejren med 5-2.

Dermed står det 3-3 inden den afgørende kamp syv, hvor Pittsburgh har fordel af hjemmebane.

Efter at have tabt de to første perioder med 0-3 i kampen natten til onsdag kom Tampa Bay på 2-3, inden gæsterne lukkede opgøret med to scoringer i de sidste godt to minutter.

I den anden semifinaleserie fører San Jose Sharks 3-2 i kampe over St. Louis Blues.

Tampa Bay tabte sidste års finaleserie til Chicago Blackhawks med 4-2 i kampe.