Danske Mikkel Bødker var flyvende, da San Jose Sharks slog Edmonton Oilers med 5-3 i NHL.

Edmonton. Med en scoring i første periode og to scoringer i anden periode var danske Mikkel Bødker kampens spiller, da Edmonton Oilers tog imod San Jose Sharks i verdens bedste ishockeyliga, NHL.

San Jose vandt kampen 5-3.

Danske Mikkel Bødker kom til San Jose Sharks inden sæsonen, og det er første gang, at han scorer tre gange for holdet, der sidste år nåede til finaleserien i NHL.

Faktisk havde Bødker inden kampen kun scoret tre gange i hele sæsonen.

- Jeg har haft det lidt hårdt og ikke leveret, så der har været pres på. Nu bliver presset der, fordi forventningerne er øget, siger danskeren ifølge nhl.com.

Edmonton Oilers kunne ikke holde den robuste forward, der efter halvandet minut havde sat første scoring ind.

Pucken dumpede ned foran Bødker, og han tog et træk med sin skøjte, før han smækkede pucken op i nettaget.

- Når man scorer allerede i sit første skift, kommer man til at føle sig godt tilpas i resten af kampen, siger Mikkel Bødker.

Et kvarter senere fik Edmonton Oilers udlignet, men San Jose var snart på pletten igen. Brent Burns scorede til 2-1 knap fire minutter senere.

Anden periode var kun lidt over to minutter gammel, før Bødker havde udbygget føringen yderligere.

Efter klumpspil foran Edmontons mål opfangede Bødker en vildfaren puck og sendte den i et tomt mål.

Mikkel Bødker scorede kort efter for tredje gang, da han smart rettede en afslutning af. Så stod der 4-1 til San Jose.

I sidste periode fik Edmonton reduceret to gange, men San Jose scorede også en ekstra gang og kørte sejren hjem.