KØB PLUS!

Klein startede med et nederlag

Men Herlevs NHL-spiller Kevin Klein vil blive en gevinst for både ørnene og ligaen

Det blev ikke den kamp, Herlev Eagles og Nashville-stjernen Kevin Klein havde drømt om. Rødovre Mighty Bull var bedst og vandt fortjent 4-2. Men at NHL-backen bliver en gevinst for ørnene og ligaen er indiskutabelt.

Et halvt år er længe at vente på en kamp, og pausen kunne selvfølgelig ses. Men Kevin Klein viste sig som en fremragende skøjteløber med power i sine tacklinger og vil løfte Eagles i de kommende kampe.

- Jeg var rusten i starten. Seks måneder uden kampe går ikke sporløst hen, siger han til sporten.dk, liggende på massagebriksen efter kampen.

- Jeg er skuffet, men jeg synes, vi kommer godt tilbage i sidste halvdel og får udlignet. Vi skal koncentrere os om at være et hold i de næste kampe.

Kim Staal spillede i sin tid sammen med Kevin Klein i Milwaukee Admirals og var manden, der hentede ham til Herlev.

– Kevin spillede en god kamp i modsætning til os andre. Vi andre kunne åbenbart ikke tåle den hype, der har været omkring holdet de seneste dage, og de mange tilskuere (sæsonrekord 1.234, red.), siger en skuffet Kim Staal.

Også fra Rødovre Mighty Bulls’ coach, Brad Gratton, lød anerkendende ord om importen fra Nashville Predators.

– Man kunne se, det var en NHL-spiller. Stærk, kraftfuld, eminent skøjteløber. Det var hans første kamp, og han vil blive bedre og bedre, siger han.

Rødovre Mighty Bulls har taget 11 af 12 point mod de sjællandske rivaler i denne sæson og satte de sidste tre ind på kontoen, da Andrej Chistjakov i sin tredje kamp for tyrene scorede sit første mål til 3-2 med tre et halvt minut tilbage. 61 sekunder før tid cementerede kaptajnen Michael Smidt sejren i tomt mål.

Brad Gratton havde rykket den lynhurtige og teknisk begavede Andrej Chistjakov op i førstekæden til Michael Smidt og Jannik Karvinen for at give den mere speed, og rokeringen var en succes.

Tyrenes syvende back, den blot 16-årige U18-landsholdsspiller, Matias Lassen, er et talent, man vil høre mere om.

Han er hurtig, smart og spiller med en selvtillid som en rutineret back. Han bliver spændende at følge.

AL-Bank Ligaen

Herlev Eagles-Rødovre Mighty Bulls 2-4 (0-2, 1-0, 1-2)

Herning Blue Fox-EfB Ishockey 5-1 (3-1, 0-0, 2-0)

Odense Bulldogs-Copenhagen Hockey 5-0 (0-0, 2-0, 3-0)