KØB PLUS!

Jannik Hansen i modvind: Knockoutede modstander

Den danske NHL-spiller Jannik Hansen er havnet i modvind, efter han uddelte øretæver på isen natten til onsdag.

Jannik Hansen kom lidt uheldig i søgelyset, da han og Vancouver Canucks natten til onsdag dansk tid tabte 3-4 efter straffeslag til Chicago Blackhawks.

I forsøget på at gribe en højtflyvende puck i starten af tredje periode ramte danskeren Marian Hossa så hårdt i nakken, at den slovakiske stjernespiller blev liggende på isen i flere minutter.

Det kastede en udvisning af sig, men NHL's disciplinærudvalg kan yderligere tildele Jannik Hansen en længere karantæne, såfremt de bedømmer, at danskeren gjorde det bevist.

- Vi hoppede begge efter en løs puck. Han fik fat i den først, og så ryger vi ned. Jeg tror, at jeg snittede ham på skulderen, og så bliver han liggende, siger Jannik Hansen ifølge avisen The Province og fortsætter:

- Sådan er ishockey. Når man går efter pucken, så går man efter pucken.

Hele episoden er blevet blæst lidt op i de amerikanske medier, da netop Marian Hossa har døjet med efterveerne af en hjernerystelse, som han pådrog sig sidste år.

I Blackhawks-lejren var der efter kampen stor vrede mod den danske spiller.

- Jeg har set den langsomme gengivelse, og det er helt tydeligt, at han ikke går efter pucken eller noget. Der er ingen tvivl om, at der var kontakt mod hovedet, og vi håber bare, at 'Hoss' bliver okay igen, siger Blackhawks kaptajn, Jonathan Toews ifølge nhl.com.

Læs også: