Aalborg Pirates var bagud 0-2 og 2-3, men fik kæmpet sig tilbage og slog til sidst Herning Blue Fox med 4-3.

Topholdet Aalborg Pirates vandt lørdag 4-3 på hjemmebane over Herning Blue Fox i landets bedste ishockeyrække, Metal Ligaen.

Værterne var bagud i det meste af kampen, der blev afgjort fem minutter inde i overtiden af canadiske Peter Quenneville.

Gæsterne fra Herning lagde bedst ud. Lasse Lassen gjorde det til både 1-0 og 2-0, før hjemmeholdet begyndte at røre på sig.

Midtvejs i anden periode reducerede canadiske Bryce Reddick for Aalborg, og i begyndelsen af tredje periode skabte Julian Jakobsen balance på måltavlen med scoringen til 2-2.

Endnu en gang tog Herning føringen, da Markus Jensen kort efter fik pucken i mål til 3-2.

Det lykkedes dog Kristian Kodal at få kampen ud i overtid med 3-3-scoringen efter 15 minutter af tredje periode.

Aalborg topper Metal Ligaen med 79 point foran Odense Bulldogs og Frederikshavn White Hawks med henholdsvis 72 og 70 point. Herning Blue Fox har på sjettepladsen 63 point.