Esbjerg kunne rejse hjem fra Odense med 3-2-sejr efter straffeslag i Metal Ligaen fredag aften.

Odense. Odense Bulldogs soler sig i toppen af Metal Ligaen indtil videre i denne sæson, men fredag aften måtte Odense hjemme se sig besejret af Esbjerg Energy.

Mesterholdet vandt 3-2, efter at der skulle straffeslag til at finde en vinder, og dermed hentede Esbjerg sin anden sejr i træk i ligaen, mens Odense fik brudt en mindre stime efter tre sejre i træk.

Odense ligger stadig på andenpladsen i ligaen med 66 point, mens Aalborg Pirates topper med 74 point for en kamp mere.

Esbjerg ligger på ottendepladsen med 49 point efter 34 kampe.

Gæsterne kom i front efter syv minutters spil, da Jared Knight bragte gæsterne foran 1-0.

Hjemmeholdet slog dog tilbage og udlignede til 1-1 fem minutter inde i anden periode ved Robin Sterner, men seks minutter senere var det igen Esbjerg der kom i front.

Ryan Martindale øgede til 2-1, og den føring holdt helt frem til næstsidste minut af opgøret, hvor hjemmeholdets Rasmus Bjerrum sikrede 2-2 og dermed forlænget spilletid.

De ekstra fem minutter bød ikke på scoringer, og dermed måtte holdene ud i straffeslag.