KØB PLUS!

Holdejer tilbyder ny NHL-spiller

Aalborg Pirates er klar til at hente NHL-spiller nr. 2

Aalborg Pirates’ hovedaktionær, Magnus Kjøller, vil gøre alt for, at DM-guldet havner i Aalborg. Derfor har han tilbudt at betale for en ny NHL-spiller.

– Magnus Kjøller er en holdejer, der brænder for sin klub, og hans initiativ lyder spændende, siger direktør Frederik Åkesson.

– Selvfølgelig er vi interesseret, men nu trækker vi lige vejret og ser, hvad der sker i NHL. Vi har ikke hastværk og har heller ikke lagt os fast på, om det er en back eller angriber, vi går efter. Vi får løbende henvendelser fra NHL-spillere, som er interesseret i at komme til Aalborg.

Aalborg Pirates har haft stor glæde af Ottawa-forwarden Colin Greening, og en ekstra NHL-spiller vil gøre nordjyderne til en skræmmende modstander i playoff, hvis den nordamerikanske konflikt ikke bliver løst.

Herlev Eagles var klub nummer to, der hentede en profil fra NHL, Nashville-backen Kevin Klein, og mandag blev Frederikshavn White Hawks enige med Colin Greenings holdkammerat fra Ottawa, den 24-årige canadiske center Zack Smith.