KØB PLUS!

Hogan holdt igen sit nul

Frederikshavn White Hawks' amerikanske målmand viste høj klasse i 2-0 sejren i Herning

Det lyder som en aprilsnar. Men inden søndagens kamp skal vi helt tilbage til den første DM-finale 1. april 2011 for at finde en Frederikshavn White Hawks-sejr i Herning.

- Vi har en meget dårlig statistik i Herning, men det gælder vel for alle hold med tanke på de mange mesterskaber, Blue Fox har vundet, siger assisterende coach, Mike Grey, som i en lang, aktiv karriere utvivlsomt er én af de spillere, der er blevet slået flest gange i Kvik Hockey Arena.

På mål af Kennie Christensen og Robin Bergman vandt White Hawks 2-0 og øgede afstanden til Herning Blue Fox på fjerdepladsen til ni point.

Vendelboernes 23-årige amerikanske målmand, Bryan Hogan, spillede sin tredje kamp og blev noteret for sit andet shutouts.

- En stor kamp af Bryan, men også en spiller som backen Christian Schioldan imponerede, pointerer Mike Grey.

White Hawks venter stadig på arbejds- og opholdstilladelsen for Ottawa Senators’ Zack Smith og håber, papirerne er i orden til kampen på tirsdag i Rødovre.

Hvornår backen Phil Paquet er tilbage efter sit kæbebensbrud under træning i sidste uge er uvist.

- Formentlig er det ikke så slemt som frygtet, men der går jo nogle uger, siger Mike Grey.

Det var Blue Fox’ første nederlag efter seks ligasejre i træk og den første hjemmekamp oven på de tre Continental Cup-kampe i Italien samt ligakampene i Odense og Hvidovre. Det tætte program var et handicap i forhold til et frisk og topmotiveret vendelbohold.

AL-Bank Ligaen

Herning Blue Fox - Frederikshavn White Hawks 0-2 (0-0, 0-1, 0-1)

Læs også: