Høgene flyver videre

Frederikshavn White Hawks' coach, Lars Ivarsson, vendte kampen, da han lavede om på alle fire kæder

Høgene flyver højere og højere. Dagen efter sejren over topholdet Aalborg Pirates slog de mestrene Herning Blue Fox.

Blot 17 timer var der mellem slutsignalet for dramaet i Gigantium til nedkastet i mere stilfærdige rammer i Scanel Hockey Arena lørdag eftermiddag, men den korte hviletid generede ikke Frederikshavn White Hawks. Med en ny 4-3 sejr (denne gang i ordinær tid) fejrer de nytår på førstepladsen i AL-Bank Ligaen.

Lasse Lassen bragte Herning på 1-0 i første periode, men otte minutter inde i anden periode tog White Hawks’ cheftræner, Lars Ivarsson, en time out, der vendte kampen.

- Lars ændrede alle fire kæder for at give holdet ny energi, og tre minutter efter førte vi 2-1 på mål af Robin Bergman og Zach Smith. Dét er coaching. Lars er god til at tage time out på de rigtige tidspunkter, siger assistenttræner Mike Grey og tilføjer:

- Jeg ved godt, at man i Aalborg og Herning måske mener noget andet, men i mine øjne er Bryan Hogan ligaens bedste målmand. Det viste han igen.

Frederikshavn scorede tre mål i powerplay, de sidste to signeret den tidligere NHL-spiller fra St. Louis Blues, Cam Paddock (16 NHL-kampe i 2009).

Hos Aalborg Pirates var der lørdag tømmermænd efter blamagen i fredags, hvor en flot kamp med over 5.000 tilskuere mod de nordenfjords rivaler blev overskygget af alvorlige brist uden for isen. Umiddelbart efter kampen undskyldte Aalborg Pirates’ direktør, Frederik Åkesson, over for sporten.dk, at flere hundrede gik forgæves, fordi der var for mange sponsorbilletter i omløb. Og i går sendte piraterne en officiel undskyldning ud og lovede, at man vil lære af fejlene.

AL-Bank Ligaen

Frederikshavn White Hawks-Herning Blue Fox 4-3 (0-1, 2-1, 2-1)

Læs også:

Lige nu på BT PLUS

Mode og skønhed
Effektivt 14 dages video trænings- program

Effektivt 14 dages video trænings- program

07/08
Mode og skønhed
Kom i form på hjul - på 8 uger

Kom i form på hjul - på 8 uger

29/04
Mode og skønhed
2,5 pct: Historisk lån på gaden

2,5 pct: Historisk lån på gaden

26/08
Mode og skønhed
Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

15/08