KØB PLUS!

Hardt tilbage på holdet

Jokerit-stjernen fuld af fortrøstning og med masser af energi til OL-kvalen

To gange sat ud af spillet i efteråret i længere perioder med knæ-problemer. Nu tilbage fuld af fortrøstning og med masser af energi til OL-kvalen.

SM-liigaens tophold, Jokerits danske hardhitter, Nichlas Hardt, 24, har været med i de sidste to kampe efter en forstrækning i knæet.

- Knæet føles mere stabilt, og det er dejligt at være tilbage. Det tager lidt tid, inden jeg er på mit gamle niveau, men heldigvis får jeg en masse gode kampe inden kvalifikationsturneringen i Vojens til februar, siger han til sporten.dk

Nichlas Hardt er en af Helsingfors-klubbens populæreste og vigtigste spillere. Han var i sidste sæson Jokerits topscorer med 47 point (20 mål og 27 assist), mens det i denne skadesplagede sæson kun er blevet til syv kampe (et mål og en assist).

- Vi har været hårdt ramt af skader i efteråret, men har spillet godt og ligger lunt med seks point ned til nr. 2, siger han og tilføjer:

- Det har også være hyggeligt og sjovt at møde de andre danske spillere heroppe.

De forsvarende mestre, JYP, med Lars Eller (fem mål og otte assist i elleve kampe) ligger på fjerdepladsen.

Tappara med Jannik Hansen (fem mål og otte assist i 15 kampe) er nr. 7, mens Lukko med NHL-trioen Mikkel Bødker, Frans Nielsen og Philip Larsen og med andenmålmanden Simon Nielsen er nr. 12 og tredjesidst.

Mikkel Bødker har imponeret med 14 mål og ni assist i 24 kampe, Frans Nielsen står med tre mål og 15 assist og Philip Larsen med fem mål og syv assist.

Læs også: