Odense Bulldogs vandt 9-2 over Aalborg Pirates og kom tættere på top-4.

En sand eksplosion af mål i tredje periode sikrede Odense Bulldogs en klar sejr over Aalborg Pirates, og dermed kom fynboerne tættere på top-4.

Første periode var ganske lige, og den endte 0-0. I anden periode bragte svenske Lars Lundin gæsterne foran efter små tre minutters spil, men så begyndte de fynske bulldogs at bide fra sig.

De endte med at vinde anden periode 3-1, og i tredje periode scorede de nærmest efter behag mod de nordjyske pirater.

Den klare sejr betyder, at Odense Bulldogs fremdeles er nummer fem, men de halede ind på Rødovre Mighty Bulls på fjerdepladsen. Nummer et til fire får fordelen af en ekstra hjemmekamp i kvartfinalerne til foråret.

Her er det meget tvivlsomt, om Aalborg Pirates når frem. De ligger i skrivende stund nummer ni og er 12 point efter nummer otte, Herning Blue Fox, der endda har spillet tre kampe færre.