Frans Nielsen bragte New York Islanders foran 1-0 på udebane mod St. Louis Blues i NHL. Men det danske mål var ikke nok. Selvom new yorkerne også kom foran 3-0, endte de med at tabe kampen 4-6.

Islanders førte 3-0 efter første periode, men i den næste periode vendte kampen på hovedet, og St. Louis Blues fik udlignet til 3-3. Udeholdet kom dog igen foran 4-3.

I den sidste periode scorede hjemmeholdet igen tre gange, og så endte kampen 6-4.

Mikkel Bødker var også scoringslisten for det tabende hold, da Arizona Coyotes på udebane tabte 2-5 til Boston Bruins.

For den tredje dansker i kamp bød runden også på et nederlag. Jannik Hansen og Vancouver Canucks tabte på hjemmebane 2-5 til Toronto Maple Leafs.