KØB PLUS!

Fra fiasko til succes for Eller

Ingen ligatræner har oplevet en elevator-tur som Olaf Eller.

Esbjerg-chefen startede sæsonen med ti nederlag på stribe – og på det seneste har han ført sit hold til fem sejre i træk.

Hvis nogen i efteråret troede, han ville blive fyret, har de tabt væddemålet med et brag.

Olaf Eller har prøvet at blive fyret for mindre, men på vestkysten troede de på den karismatiske og rutinerede coach, som dagligt pendler fra Dragør til Esbjerg. Og det gjorde de klogt i.

- Begynder man først selv at spekulere i fyring, mister man fokus, og så går det for alvor galt. Det har aldrig været et tema for mig, siger han til sporten.dk

I 3-2 sejren over Rødovre Mighty Bulls var der to bemærkelsesværdige ting. Storspil af den relativt uprøvede Dennis Jensen i målet og af kæden med Michael Binderup, Morten Slot Dalgaard og Lasse Bang.

For ti dage siden var det fjerdekæden, men fredag aften andenkæden. Og Binderup og Dalgaard scorede henholdsvis deres første og andet mål i denne sæson.

– En meget lige kamp, hvor vi starter bedst, og Rødovre slutter bedst, konkluderer Olaf Eller om kampen, hvor vestjyderne vandt deres tredje sejr i fire kampe over tyrene og passerede dem i tabellen.

Mighty Bulls får en ny, hård opgave lørdag aften, når fremstormende Odense Bulldogs, sæsonens positive overraskelse, entrerer arenaen.

Sønderjyske vandt over Herlev Egales 3-1, mens Herning Blue Fox hev den programmerede sejr hjem i Hvidovre over de evige fightere fra Copenhagen Hockey med 2-0.

AL-Bank Ligaen

EfB Ishockey-Rødovre Mighty Bulls 3-2 (2-0, 0-1, 1-1)

Sønderjyske-Herlev Eagles 3-1 (1-0, 1-1, 1-0)

Copenhagen Hockey-Herning Blue Fox 0-2 (0-0, 0-1, 0-1)

Læs også: