Mikkel Bødker var nattens helt i Glendale med to mål i Arizona Coyotes' 4-1 sejr over Winnipeg Jets.

Efter 70 sekunder bragte han Coyotes på 1-0 i powerplay, og han sluttede scoringen ni minutter inde i tredje periode på et forrygende solomål.

Desuden var han assist på Oliver Ekman-Larssons 2-0 mål, så valget af den 25-årige lynhurtige målæder som kampens 1st Star var nærmest givet.

Arizona-holdets tre første mål blev alle scoret i powerplay, og det var den femte sejr i de seneste syv kampe, men Coyotes har haft en elendig sæson og ligger næstsidst i Western Conference. Kun Edmonton Oilers er dårligere.

Det var anden gang i denne sæson, Mikkel Bødker lavede mere end ét mål i en kamp (scorede hattrick mod Edmonton Oilers 15. oktober).

Han har nu scoret 11 mål i sæsonen. To flere end Jannik Hansen, Vancouver Canucks, og tre flere end Frans Nielsen, New York Islanders, og Lars Eller, Montreal Canadiens.

Vancouver Canucks tabte hjemme 1-3 til Florida Panthers trods 1-0 føring ved Daniel Sedin i det fjerde minut.

Kampens store spiller var Panthers' målmand, den tidligere Canucks-stjerne Roberto Luongo, med 32 redninger på 33 skud og en redningsprocent på 97.