Esbjergs forsvarende mestre i ishockey vandt på hjemmebane over ligaens tophold fra Aalborg.

Esbjerg. Sidste sæson endte i triumf for Esbjergs ishockeyhold, der vandt mesterskabet. Denne sæson har været præget af elendighed, men tirsdag aften var der tiltrængt opmuntring i det vestjyske.

På hjemmebane sejrede Esbjerg med 3-1 over Metal Ligaens tophold, Aalborg, efter perioderne endte henholdsvis 2-0, 0-1 og 1-0.

Det ændrer dog ikke ved, at Aalborg fortsat indtager førstepladsen, mens Esbjerg er plantet solidt på ottendepladsen - det yderste mandat til slutspillet.

Tyler Fiddler bragte hjemmeholdet foran efter ni minutter. Jared Knight sørgede for yderligere jubel i skøjtehallen, da han to sekunder inden udløbet på første periode scorede til 2-0.

Andrew Blazek gav Aalborg nye forhåbninger i anden periode, men kort inde i tredje periode gjorde Esben Nielsen det til 3-1, hvilket altså holdt kampen ud.

Frederikshavn ligger nummer tre efter en ventet sejr på 4-1 ude over agterlanternen, Herlev.

Mere spænding fik tilskuerne i Rødovre, hvor hjemmeholdet efter straffeslagskonkurrence vandt med 2-1 over ligaens nummer to, Odense.

Rødovre ligger dog nummer ni med ti point op til en plads i slutspillet.

Endelig vandt Gentofte med 4-2 på udebane over Rungsted.