Esbjerg Energy bragte sig foran 2-1 i DM-finaleserien i ishockey med en 3-2-sejr efter overtid over Gentofte.

Esbjerg. Der skulle spilles otte minutters overtid, før den tredje DM-finale i ishockey sent tirsdag fandt en vinder.

Her fandt mesterholdets Kodie Curran en fri Jordan Knackstedt, som sendte pucken i mål og afgjorde opgøret, som Esbjerg vandt 3-2.

Dermed bragte Esbjerg sig foran 2-1 i finaleserien, som indtil nu har været en særdeles lige affære mellem de to klubber.

Tirsdag leverede de to hold ligesom i de to første finalekampe underholdende og fremadrettet ishockey.

Og for tredje gang i serien var dysten jævnbyrdig og tæt - understreget af skudstatistikken, der endte 28-28 i ordinær spilletid.

To gange bragte Gentofte sig foran, og to gange svarede Esbjerg igen.

Først scorede gæsternes Mathias Asperup på en småtilfældig chance kort inde i kampen.

Esbjerg var dog ikke mere rystede, end at Anders Krogsgaard kunne kvittere nogle minutter senere.

Anden gang gik der imidlertid kun 36 sekunder fra Jesse Jyrkkios føringsmål indtil Kodie Curran havde udlignet i den anden ende.

Tredje periode fortsatte i højt tempo. Men efterhånden som slutsignalet nærmede sig, fokuserede holdene mere på at lukke af bagtil.

Opgøret endte derfor 2-2, og kampen skulle i overtid.

Her fortsatte jævnbyrdigheden i otte minutter, inden hjemmepublikummet til sidste kunne juble over sejren og føringen i finaleserien, hvor der spilles bedst af syv kampe.