KØB PLUS!

En rutineret nødløsning i Copenhagen

60-årige Per Holten Møller havde fortjent et point.

Per Holten Møller kalder sig selv en nødløsning.

Den 60-årige coach afløste forleden en lettere demoraliseret Morten Hagen og var i aftes i boksen for tredje gang.

Det var Copenhagen Hockeys 14. nederlag på stribe, men rutinerede Holten Møller havde fortjent sit første point i Hvidovre-klubben.

Undertippede og hårdt arbejdende Copenhagen Hockey sloges heroisk og havde sine chancer. Men typisk for et bundhold var det stolpe ud.

- Jeg er imponeret over de unge spillere. Der er masser af hockey i folk som Nicklas Carlsen, Nikolaj Rosenthal og Mark Mieritz. De er lynende hurtige og tager et stort ansvar. Men vi mangler nogle rutinerede udlændinge. Et par forwards med tyngde og et par back til at stabilisere forsvaret, siger Per Holten Møller.

Den tidligere landstræner og DM-guldvinder med Rungsted kombinerer det nye og noget uventede job med sit arbejde som lærer.

- Det er nogle lange og hårde dage. Unægtelig en udfordring, siger han.

Copenhagen Hockey havde store chancer inden Andrej Chistjakov bragte Rødovre foran midt i anden periode, og midt i tredje periode havde de tre store chancer til kvittering. Men i stedet for 1-1 blev det 2-0 efter en fejl i midtzonen.

Rødovre havde sine bedste i kæden med Michael Smidt, Andrej Chistjakov og Jannik Karvinen, men også Anders Schultz og målmanden Sebastian Dahm viste klassen.

- Vi har minimeret vores fejl, spiller med god energi og er ikke så svingende som tidligere, siger Michael Smidt.

- En spiller som Andrej Chistjakov betyder meget for os. En smart og klog spiller.

Copenhagens målmand, Edgars Lusins, blev syg under opvarmningen. Det gav reserven Christian Møller chancen, og han gjorde det godt.

Inden kampen blev lettiskfødte Sergej Cubars, der spiller sin 16. sæson i Danmark, hyldet for ligakamp nr. 500.

Esbjerg fortsatte sin fremgang og vandt en af de sjældne kampe i Vojens med 5-4, mens Frederikshavn White Hawks levede op til favoritværdigheden og slog Herlev Eagles 4-0.

AL-Bank Ligaen

Copenhagen Hockey-Rødovre Mighty Bulls 0-3 (0-0, 0-1, 0-2)

Læs også: