Lars Eller stod for et af i alt fem skandinaviske point i Washington Capitals' sejr i Madison Square Garden.

New York City. Det blev en ganske god aften for skandinaverne på NHL-topholdet Washington Capitals, der tirsdag var på besøg hos New York Rangers i Madison Square Garden.

De kunne alle rejse hjem til hovedstaden med en sikker 4-1-sejr i bagagen.

Svenskeren Marcus Johansson stod for hele tre point - to mål og en enkelt assist - mens hans landsmand Nicklas Backström stod for en enkelt scoring, og danske Lars Eller bidrog til festen med en assist.

Det var ellers New York Rangers, der kom bedst ud på isen i første periode. Således var det hjemmeholdets Brady Skjei, der åbnede scoringen efter fem minutters spil.

Føringen holdt indtil anden periodes ottende minut, hvor Marcus Johansson scorede sit første mål i kampen og sit 20. i sæsonen.

1-1 var således stillingen, da Lars Eller markerede sig på pointtavlen.

Det skete med knap fire minutter tilbage af anden periode, hvor danskeren førte pucken ind i Rangers' forsvarszone og afleverede til Matt Niskanen.

Han kunne skøjte uhindret ind til New Yorks mål, hvor Brett Connolly blev noteret for scoringen.

I kampens tredje periode lykkedes det Washington Capitals at slå sejren fast.

Først på Marcus Johanssons anden scoring i kampen, og med to minutter tilbage af kampen kunne samme Johansson lægge pucken til rette for Nicklas Backström, der hamrede sømmet i New York Rangers' kiste til 4-1.

Nikolaj Ehlers kom også på pointtavlen for sit hold, Winnipeg Jets, da holdet tirsdag aften tog imod Minnesota. Det skete med en assist i kampen, som Winnipeg Jets tabte med 5-6.