For første gang i 12 kampe tabte Chicago Blackhawks i ordinær spilletid. Frans Nielsen scorede for Detroit.

Winnipeg. Winnipeg Jets og danske Nikolaj Ehlers slog natten til onsdag dansk tid Chicago Blackhawks med 4-0 i verdens bedste ishockeyliga, NHL.

Den danske forward spillede en god kamp for sit canadiske hold.

Med 13 minutter tilbage af første periode satte danskeren fart i sine skøjter og tog en tur igennem venstre side af Chicagos forsvar.

Her stoppede Ehlers op og lagde pucken tilbage til sin holdkammerat Mark Scheifele. Han tog et kort træk og lagde den videre til unge Josh Morrissey, der scorede sit først NHL-mål.

1-0 til Winnipeg Jets og en assist til både Scheifele og Ehlers.

I tredje periode scorede Winnipeg tre gange. Målet til 3-0 havde igen Nikolaj Ehlers som en af arkitekterne bag.

Den 20-årige aalborgenser erobrede pucken på egen banehalvdel. Mens tre Chicago-spillere sværmende omkring ham, satte Ehlers kurs mod mål.

Igen fik danskeren spillet pucken videre på det rette tidspunkt. Den endte ad omvej ved Patrik Laine, og han lukkede kampen med scoringen til 3-0.

Winnipeg endte med at vinde 4-0 over Chicago Blackhawks, der ellers ikke havde tabt i ordinær spilletid i 12 kampe i træk.

Frans Nielsen scorede et enkelt mål, da Detroit Red Wings tabte 3-4 til Tampa Bay Lightning.

Danskeren blev spillet fri foran mål ved stillingen 2-0 til Tampa Bay, og med baghånden fik den danske veteran banket pucken ind bag målmand Ben Bishop.

Selv om Detroit Red Wings fik udlignet til 3-3 midt i tredje periode, endte Tampa Bay med at snuppe sejren med en scoring kort før tid.

Toronto Maple Leafs vandt 6-2 hjemme mod Nashville Predators.

Danske Frederik Andersen stod hele kampen i Torontos mål, og han præsterede hele 30 redninger på 32 forsøg.