Danske Nikolaj Ehlers var en vigtig del af Winnipegs comeback mod Colorado, men han var uheldig til sidst.

Denver. Den danske ishockeyspiller Nikolaj Ehlers er inde i en god periode i verdens bedste ishockeyliga, NHL.

Den unge dansker gjorde sig natten til lørdag dansk tid igen bemærket, da Winnipeg Jets tabte knebent til Colorado Avalanche i Pepsi Center, Denver.

Efter en første periode, der ikke bød på nogen scoringer, kom der gang i kampen i anden periode, hvor Mikko Rantanen og Rene Bourque bragte Colorado Avalanche foran 2-0.

Men på to minutter i samme periode leverede Nikolaj Ehlers to gange en assist til henholdsvis Blake Wheeler og Mike Scheifele, og så var kampen igen helt lige.

Tredje periode endte også uden scoringer, og så måtte holdene ud i overtid.

Efter kun halvandet minut endte danskeren så igen i fokus. Denne gang var det dog næppe den slags fokus, Ehlers selv havde håbet.

Godt nok blev Rene Bourque tilskrevet scoringen, men det skete kun fordi, at han var den sidste spiller fra Colorado, der rørte pucken, før Nikolaj Ehlers skød pucken i eget mål.

Danskeren jagtede pucken helt ude ved banden i højre side af banen. Da han erobrede pucken, ville han tilsyneladende spille den tilbage til sin målmand.

Men der kom for meget kraft i tilbagelægningen, og den endte i målet bag målmand Michael Hutchinson.

Colorado vandt dermed kampen 3-2.

Et andet sted i NHL vogtede Frederik Andersen målet for Toronto Maple Leafs på hjemmebane mod Philadelphia Flyers. Danskeren måtte lukke tre scoringer ind undervejs, men Toronto vandt alligevel 6-3.