Den 21-årige dansker bliver ved med at markere sig pointtavlen for sit hold Winnipeg. Onsdag var det ikke nok.

Winnipeg. Danske Nikolaj Ehlers scorede onsdag aften sit sæsonmål nummer 22 i verdens bedste ishockeyliga, NHL.

Det skete, da hans hold Winnipeg Jets tog imod superstjernen Sidney Crosby og resten af Pittsburgh Penguins.

Ehlers' scoring var dog langt fra nok til at forhindre et nederlag på 4-7.

Det var dog Winnipeg Jets, der begyndte kampen bedst. I første periode var holdet således foran tre gange.

Aalborgenseren Ehlers viste målfarligheden ni minutter inde i første periode, da han selv bragte pucken ind i Penguins' forsvarszone.

Efter en pasning fra Jacob Trouba lagde Ehlers pucken til rette og affyrede fra distancen med et hurtigt svirp forbi to forsvarsspillere og Penguins' målmand til stillingen 2-1.

Winnipeg Jets gik fra isen efter første periode med en føring på 3-2, men på tre hurtige scoringer i anden periode vendte kampen til Penguins' fordel.

Først ved stillingen 7-3 til Penguins lykkedes det Winnipeg Jets at pynte på resultatet med en reducering kort før tid.

Nikolaj Ehlers er noteret for 54 point i denne sæson. Ud over sine 22 mål har han assisteret ved 32 Winnipeg-mål.