Kvartetten Lars Eller, Frans Nielsen, Nikolaj Ehlers og Philip Larsen havde en kedelig oplevelse til fælles natten til fredag dansk tid.

Alle fire danske spillere var med til at tabe med deres respektive klubber i den bedste nordamerikanske ishockeyliga, NHL.

Washington Capitals med Lars Eller på isen i næsten 13 minutter tabte 0-3 hjemme til New York Islanders. Alle tre mål blev scoret i tredje og sidste periode.

I midten af anden periode havde Lars Eller en god mulighed for at bringe Washington foran helt fri ved bageste stolpe.

Men New York-keeperen Jaroslav Halak stod i vejen for danskeren i to omgange. En velspillende Halak havde hele 38 redninger i kampen.

Dernæst var Frans Nielsen i aktion for Detroit Red Wings, som tabte 1-2 til Florida Panthers efter overtid. Frans Nielsen fik næsten 18 minutter på isen.

Heller ikke Nikolaj Ehlers og Winnipeg Jets kunne vinde, da det blev til et 3-6-nederlag hjemme til Edmonton Oilers.

Ehlers blev i den kamp noteret for en assist for Winnipeg, da hjemmeholdet bragte sig foran 2-1 i første periode.

Vancouver Canucks og Philip Larsen sluttede den triste NHL-dag af med et nederlag på 1-3 hjemme til Anaheim Ducks.

Canucks er stadig uden Jannik Hansen, som i øjeblikket er skadet.