Odense Bulldogs og Rungsted skulle helt ud i straffeslag mandag aften, inden der var fundet en vinder. Og så slog Mathias Thinnesen til med sit tredje mål i en underholdende affære.

Med sejren har Odense Bulldogs vundet tre kampe i træk i Metal Ligaen, men det holdt hårdt i hjemmekampen mod Rungsted.

Da der ikke blev scoret i de første 65 minutter skulle kampen afgøres på straffeslag, og ingen af de fem første skytter havde held med at passere Tadeas Galensky i Odense-målet eller Mike Clemente i Rungsted-målet. Og så slog Mathias Thinnesen til med en stensikker scoring på Rungsteds amerikanske målmand.

Gæsterne fra Rungsted fik ellers den bedste start på kampen og førte 1-2 efter de første 20 minutter. I anden periode tippede kampen imidlertid over til Odenses fordel, og to scoringer fra Mathias Thinnesens var blandt andet med til at sikre 4-3 til fynboerne inden den sidste og afgørende periode.

Otte minutter inde i tredje periode udlignede Rungsteds Anders Feddersen til 4-4, og dén stilling holdt den ordinære tid ud. Da der ikke blev scoret i de fem ekstraminutter, skulle kampen altså afgøres på straffeslag.

Rungsted var hårdest ramt af udvisninger i aftenens kamp, og det formåede fynboerne at udnytte på suveræn vis. Cheftræner Brad Grattons tropper scorede således de første tre mål med en mand i overtal.

Gæsterne stillede op til kampen med tre spillere på influenza-listen. Sebastian Feuk, Tobias Kisum og Antti Kangasniemi måtte alle blive hjemme under dynen, så det var ikke den bedste optakt på kampen, som de to Rungsted-cheftrænere, Olaf Eller og Per Holten Møller, fik på kampen.