Både Frans Nielsen og Nikolaj Ehlers kom på pointtavlen søndag, men begge måtte forlade banen som tabere.

New York City. Nikolaj Ehlers og Frans Nielsen lavede søndag begge point i deres kampe i verdens bedste ishockeyliga, NHL.

Efter en formidabel præstation mod Frans Nielsens Detroit Red Wings, hvor han lavede tre assister og en enkelt scoring, skulle Nikolaj Ehlers sammen med resten af Winnipeg Jets op imod formstærke New York Rangers.

De to hold fulgtes ad et langt stykke af vejen. Ved stillingen 2-1 til New York i anden periode noterede Ehlers sig for en assist.

Danskeren brød igennem New York-forsvaret i venstre side, hvor han stoppede op og lagde pucken på tværs til Paul Postma. Canadieren fik lidt heldigt bugseret pucken videre til Mark Scheifele, som scorede til 2-2.

Winnipeg kunne dog ikke stille noget op mod New York Rangers i den sidste del af kampen. Holdet fra USA's største by scorede tre gange yderligere, og dermed vandt New York Rangers sin femte kamp i træk.

Frans Nielsen og Detroit Red Wings var på en svær opgave hjemme i Joe Louis Arena, hvor Edmonton Oilers kom på besøg.

Canadierne har kun forladt isen uden point en enkelt gang i NHL-sæsonen, men det var ikke til at se i kampens begyndelse.

Det var nemlig Detroit, der tog teten. Og danske Frans Nielsen fik en afgørende stav med i de rødes føringsmål efter knap ni minutters spil.

Danskeren førte pucken frem i højre side, hvor han lagde den skråt tilbage til en holdkammerat, som sendte et slagskud mod mål.

Her stod Justin Abdelkader klar, og han sendte pucken det sidste stykke vej over målstregen.

Det var Frans Nielsens femte assist i 13 kampe for Detroit.

Som kampen skred frem fik Detroit imidlertid sværere og sværere ved at holde Edmonton stangen. Canadierne forlod banen som vindere efter en scoring i anden og tredje periode. Kampen endte 2-1 til Edmonton.

Detroit ligger i midten af Atlantic Division med 13 point for 13 kampe. Winnipeg har 11 point for 13 kampe og ligger i midten af Central Division.