Frederik Andersen var en af banens bedste spillere, da Anaheim Ducks vandt 4-1 hjemme over Ottawa Senators.

Med 24 redninger havde Frederik Andersen stor andel i, at Anaheim Ducks natten til torsdag dansk tid vandt 4-1 på hjemmebane over Ottawa Ducks i den nordamerikanske liga NHL.

Den danske ishockeymålmand blev kåret som kampens tredjestørste stjerne, fordi han i hele kampen stod godt i vejen for Ottawas flittige skytter.

I den anden ende af banen stod Ottawa-keeperen Craig Anderson lige så fremragende indtil fem minutter før tid, hvor Anaheim med tre hurtige mål afgjorde opgøret.

Craig Anderson blev noteret for hele 34 redninger i kampen, men var ikke i stand til at holde niveau i slutfasen.

Det var først i kampens sidste fem minutter, at Anaheim fik udbytte af anstrengelserne og hentede sejren.

Inden da havde Frederik Andersen sørget for at holde hjemmeholdet inde i kampen med et hav af vigtige redninger.

Kun da Anaheims Ryan Getzlaf unødvendigt forærede pucken til Ottawas Curtis Lazar, indkasserede Frederik Andersen et mål. Lazar udnyttede gaven iskoldt i slutningen af anden periode og udlignede til 1-1.

Andrew Cogliano havde gjort det til 1-0 for Anaheim i første periode med et flot skud, der gik ind via den ene stolpe.

Shea Theodore, Carl Hagelin og Jakob Silfverberg scorede de tre sidste mål for Anaheim.