Frederik Andersen og Toronto tabte igen i NHL. Jannik Hansen scorede i Vancouver-nederlag.

Montreal. Ishockeymålmanden Frederik Andersen er i flere sæsoner blevet regnet som en af sportens bedste.

Sommerens skifte fra Anaheim Ducks til Toronto Maple Leafs har dog ikke fået vendt en kedelig tendens med flere nederlag end sejre i den canadiske klub.

Natten til søndag dansk tid måtte klubben føje endnu et nederlag til en samling, der nu tæller seks nederlag i sæsonens første otte kampe i NHL, verdens stærkeste ishockeyliga.

To gange måtte Frederik Andersen hente pucken ud af målet i 1-2-nederlaget på udebane til Montreal Canadiens.

Ifølge nhl.com stod danskeren dog også for kampens redning, da han i tredje periode forhindrede sin klub i at komme bagud 1-3.

Heller ikke Jannik Hansen og Philip Larsen fik lov til at juble over en sejr i NHL, men det gjorde til gengæld Lars Eller.

Sammen med Vancouver Canucks tabte Hansen og Larsen med 2-5 på hjemmebane til Washington Capitals med Lars Eller på isen.

Der var dog lidt personlig succes for Jannik Hansen, der med seks sekunder tilbage af første periode reducerede til 1-2 tæt under mål.

Også Frans Nielsen måtte forlade isen med et nederlag, da Detroit Red Wings på egen is tabte 0-1 til Boston Bruins.

Mikkel Bødker bidrog ikke med mål eller måloplæg, men han fik 15 minutter på isen i San Jose Sharks 4-1-sejr over Nashville Predators.