Danmark fik tirsdag aften hviderussiske ishockey-smæk på 5-1, men landsholdets rutinerede back Daniel Nielsen kunne finde trøst i at blive kåret som kampens spiller.

Danmark smed en 1. periode-føring på 1-0, da hviderusserne i de sidste to perioder scorede fem mål. Herning Blue Fox' Daniel Nielsen var ærgerlig over, at det ikke lykkedes at få point mod en af de 'nemmere' modstandere.

»Kæden hopper af, da de får deres mål. VI spiller en god første periode, men taber det i anden periode og er ikke med i kampen derefter. Det var ikke en god kamp,« sagde han til TV2 Sport.

Danmark møder allerede onsdag mægtige Rusland, og her skal der andre boller på suppen, hvis Danmark ikke skal ende med endnu en afklapsning.

»Nu skal vi hjem at snakke om, hvad der gik galt. Vi spiller allerede i morgen, så der er ikke meget tid til at lade op. Vi skal levere en god præstation, holde vores aftaler og spille som et hold, ellers får vi en røvfuld,« siger han.