Danmark fik vendt 0-3 til 3-3 i de sidste ti minutter af VM-testkampen mod Slovakiet, der alligevel vandt.

Skalica: Det danske ishockeylandshold tabte torsdag aften 3-4 til Slovakiet i en testkamp før VM i Rusland.

Kampen i Skalica blev først afgjort efter forlængelse, da Andrej Meszaros scorede sejrsmålet for hjemmeholdet.

Forinden havde det danske hold leveret et flot comeback mod slovakkerne.

Danmark var bagud med 0-3, da der resterede ti minutter af kampen, men herefter fik det gæstende hold gang i målscoringen.

Først reducerede Nicklas Jensen til 1-3 i powerplay, og samme spiller leverede senere endnu en reducering.

Jannik Hansen fik udlignet til 3-3, så Danmark fik tvunget slovakkerne ud i en forlængelse, som værterne altså endte med at vinde.

VM i Rusland bliver spillet i næste måned.

Her er Danmark havnet i gruppe A sammen med Rusland, Sverige, Tjekkiet, Schweiz, Letland, Norge og Kasakhstan.

Det danske hold mangler endnu at få nogle spillere til at slutte sig til truppen, der skal spille VM.

Oliver Lauridsen og Mads Christensen kommer til Slovakiet fredag, mens Lars Eller støder til truppen senere.